Image
 

Krogh&Co byder velkommen til vores to nye praktikanter: Gurcin og Ea.

Gurcin Altinkaya er uddannet i grafisk kommunikation fra Den Grafiske Højskole, hvor hun har lært at udforme effektiv kommunikation indenfor grafisk design med primært fokus på webdesign, visuel identitet og magasindesign.

I sin fritid går Gurcin til intet andet end til offentlige transportmidler. Hun forsøger at dyrke pilates et par gange om ugen og er med på zumba-moden hjemme i stuen. Hun har en lille kunstmaler gemt i sig og har malet siden 2005, men hendes største hobby er at se film og serier, og hvis hun kunne leve af det, så ville hun være millionær.

Ea Olsen er 26 somre og går på 3. år på skolen for visuel Kommunikation. Før hun kom i praktik var hun 4 mdr. på designbureauet Konstantyner. De næste 4 måneder skal hun tilbringe hos Krogh&Co imens hun laver sin bacheloropgave for Læger uden Grænser.

Skal Ea slappe af er der gerne sammen med prinsessen (computeren) og en søgning på hvalpesider på nettet. Ellers bruger Ea tid venner, kæreste og familien.

Efter 2 år i Haderslev får Ea sin lejlighed tilbage på Frederiksberg til april, hvor hun skal flytte sammen med en veninde fra skolen.


.