Krogh & Co
News
Cases
OmKrogh
Kontakt


Krogh&Co nyhedsbrev. Tilmeld dig her.
Se vores seneste nyhedsbrev: Klik her.
2
   
         
 

Krogh&Co satser Norsk!

For lettere at kunne arbejde med norske kunder samt styrke den strategiske kompetence, har Krogh&Co siden efteråret 2009 samarbejdet med Christin Flinstad i Oslo. Christin har lang erfaring fra designbranchen i Norge, og bliver et stærkt kort på fremtidige norske, danske og fælles nordiske projekter hos Krogh&Co.

"Vi har længe haft en stærk tilknytning til Norge og et ønske om at komme tættere på det norske marked. Dorte Krogh sidder på fjerde år i juryen i det Norske designråd og har lige skrevet en Harvard Business Case om den norske fashion virksomhed Moods Of Norway. Jeg selv har boet i Oslo i to år. Vores samarbejde med Christin er en naturlig forlængelse af dette og med hendes tunge erfaring fra designbranchen har vi store forventninger til samarbejdet" udtaler Dorte Krogh fra Krogh&Co.

Christin har været strategisk rådgiver på bureausiden i en årrække, men har også været marketingdirektør på kundesiden. Christin er lidenskabeligt optaget af mad. De seneste 5 år har hun arbejdet som gastronomisk rådgiver og markedsansvarlig for Gastronomisk Institutt i Norge og er også tilknyttet Meyers Madhus i København. Hun arbejder med innovativ produktudvikling indenfor området mad, men også strategisk design og kommunikation.

"Vi ser store fordele ved at vi kan tilbyde norske kunder den symbiose af kreativ tænkning som sker når vi blander vores danske og norske erfaringsbaggrund og kompetence. Samtidig med dette får vores danske kunder et fantastisk frisk pust udefra." siger Dorte Krogh.

 


 

 For mere information, kontakt Christin Flinstad på +47 9825 7712 og cf@krogh.dk eller Dorte Krogh på +45 2536 9294 og dk@krogh.dk

         
  KLERKEGADE 19   |   1308 KØBENHAVN K   TLF +45 32 64 20 30  |  dk@krogh.dk